söndag 11 mars 2012

Svårtippade matcher


Två svårtipppade slutspelsmatcher spelas idag, detta kommer bli dom två jämnaste i kvartsfinalerna.
HV71 tar emot Färjestad hemma i Kinnarpsarena, kan gå hur som helst. Ett Färjestad som verkligen var i topp form innan plattmatchen mot Timrå. Dom verkade ha hittat sin guldform från förra säsongen. Både Färjestad och HV71  är lag man aldrig får räkna bort i ett slutspel även om HV71 gjorde ett fiasko i förra årets slutspel där man åkte ut relativt lätt mot nykomlingen AIK redan i kvarten.

 Brynäs får besök av Frölunda, elitseriens bästa powerplay mot elitseriens bästa målvakt, Fredrik Andersen som har en räddningsprocent på 94,27% . Jag är helt säker på att det kommer bli underhållande hockey som vi får se idag. Den match jag absolut kommer följa är den mellan Brynäs-Frölunda. Frölunda har 4-1 i matcher mot Brynäs i serien, men nu är det slutspel och då är det nya förutsättningar. Spelare att hålla ett öga på i Brynäs är Jakob Silfverberg och i Frölunda Fredrik Eriksson och även Magnus Kahnberg som förra säsongen spela i just Brynäs.

Jag tippar att Brynäs klara av Frölunda hemma vinner med 4-3, medans HV71 förlorar hemma mot Färjestad med 1-3, HV71 har en svag punkt och det är målvakterna, vilket kan bli avgörande idag och i hela kvartsfinalserien.
Red: Tomas Sangheim

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar