torsdag 15 mars 2012

Södergren fick rätt!


Jag trodde ni hade lärt er läxan Djurgården, bort med alla divor.
Så här är det Djurgården, vem som helst får inte bära Djurgårdströjan utan man förtjänar att bära den och man bär den med stolthet, stolthet för föreningen, vad den står för och för ens anhängare och fans. Just nu finns det ingen i laget som förtjänar att bära tröjan med våran sköld, det är pinsamt.

Jag trodde att laget hade lärt sig vad dålig inställning innebär när man spelar hockey. Vakna upp Djurgården när ska ni börja förstå att man spelar hockey i 60 minuter. När ska ni börjar förstå att när man spelar som ett lag så ger man 100% för laget. Man svetttas i hop, man blöder ihop, man tar smärta ihop och man vinner ihop. Ingen i Djurgårdens lag gör något av detta. Det är en bunt divor som inte känner ansvar för sin publik och sina fans. Förstår ni varför ni blev utbuade idag. Vakna upp Djurgården, ni har ett ansvar när ni spelar i Djurgårdströjan och det är på tiden att ni börjar ta det ansvaret.

Laget kan inte vinna om inte Wesslau storspelar. Idag var en av Wesslas sämsta matcher och vi förlorar mot ett Rögle som tog sig till kvalet på en sista möjlig chans. "Challe ta hjälp av Rögle, fråga dom hur dom gör, för Rögle vet vad inställning är." Ja du Challe Berglund, här har du fått något att bita i och till alla er överbetalda hockeyspelare, ni stärker inte era aktier direkt att få spela i något elitserielag nästa säsong.

Vi är Djurgådare, vi ger inte upp, vi kommer fortsätta gå på dom matcher som återstår, men gör oss inte besvikna. Man kan förlora matcher så är det och det är ok att göra det så länge man har gjort sitt bästa, så länge man försökt och gett 100% till slut signalen tjuter, så länge svetten rinner för att man vill vinna hur illa det än är. Då är det OK, då lyfter vi på hatten för det andra laget och säger, "Grattis ni var bättre än oss, bra spelat." Vi vill se hjärta för klubben och viljan att vinna i nästa match. Det är inte kört för vi förlora denna match, men det kommer inte bli lättare, för nu har Rögle skickat signalen till dom andra att Djurgården går att slå till och med på Hovet.
Red: Tomas Sangheim 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar