lördag 17 mars 2012

Det räcker inte DIF


Djurgården vann inte två poäng idag, dom förlora en! Vinst mot Karlskoga på straffar.
Två av tre poäng, 2-2 när det 45 sekunder kvar. Det här duger inte Djurgården. Är det här det bästa ni kan prestera? Det måste det vara, för så här ser det ut match efter match. Man klarar sig inte tillbaka till elitserien på straffar, utan man måste kunna vinna under ordinarie tid. I alla internjuver får vi fans läsa att ni kan bättre och  ni vet vad som krävs för att vända detta. Men det gör ni ju inte, för lik förbannat så ser det ut som det gjorde idag. Ni ska vara glada att ni fick två poäng för det låg närmre att ni inte skulle få någon alls som det såg ut i andra perioden. Då var ni överkörda av Karlskoga, sug på den, Djurgården utspelat av Karlskoga!

Några glädjeämnen fanns det dock, för det första den trognaste och evigt stötande klacken som var på plats och det var ingen tvekan om vilka som hörde mest på läktaren, ni har Sveriges bästa klack, tänk på det Djurgården. Det andra glädjeämnet var David Printz som i mina ögon har varit den bästa backen i Djurgården denna säsong. Han visade verkligen att han ville och han gick in med ett stort hjärta och gjorde livet surt för spelarna i Karlskoga, snälla spelare i Djurgården lär er av denna Printz. Skönt att Printz fick näta idag det kan betyda mycket för dom kvarvarande matcherna. Säkerheten själv på straffar är Kempe undra hur många missade poäng Djurgården skulle haft i straffläggningar om inte han spelat i laget.

På måndag gäller Leksand på ett fullt Hovet, vad ska ni hitta på tills dess. Kom inte och säg att ni vet vad som krävs bla bla bla. För den har vi hört så många gånger förr. Utan var ärliga och fråga er själva, vet ni verkligen vad som krävs? För vi era fans vi börjar tröttna på alla bortförklaringar, nu är det allvar. Jag hoppas att denna straffseger ska ger er den mentala styrka som nu behövs för att klara av detta, att ni får känna doften av vinst igen och att ni får vittring på att vinna mer, att ni får lugn och ro i själen och kan göra det ni är bäst på, spela hockey och vara stolta i Djurgårdströjan.
Red: Tomas Sangheim

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar