onsdag 30 maj 2012

Ingen fortsättning i DIF för Mackan

Ibland måste man fråga för att får svar. Mitt förra inslag om Mackan gjorde att jag från säkra Djurgårdskällor fick svaret att det blir ingen fortsättning för Marcus Nilsson i Djurgården. Ingen anledning lämnades och inte heller vad som händer med Mackan. Synd tycker jag. Tack för informationen och att ni läser min blogg.

3 kommentarer:

  1. Jag tycker det är dåligt om nilson själv har vallt att gå för som kapten och ett sånt DIF hjärta drar men bara inte för att DIF har åkt ut!! Min syn på Mackan för sämrades mycket är mycket besviken på han. Är lite pinsamt för alla som drar efter en så här säsong

    SvaraRadera
    Svar
    1. Håller fullständigt med. Som kapten drar man inte när DIF är i ett sådant läge. Dessutom går man som kapten ut i media, då vi åkte ut, och låter inte Ottosson få stå och ta det ansvaret som så skedde. Jag är otroligt besviken på Mackan och det enda som kan på ändra det är att han tar sitt ansvar och hjälper DIF upp igen. Jag trodde mer om både honom och Daniel Tjärnqvist, men båda verkar smita med svansen mellan benen utan att lämna ett ord till oss supportrar. Fegt!

      Radera
  2. Men är inte det här lite typiskt DIF, eller kanske alla klubbar men allt detta hemlighetsmakeri. Varför? Kör med raka kort!

    Det är ändå vi supportrar som brinner för hockeyn och DIF som till stor del betalar verksamheten... Vad är på g vad är det inte? Hur går diskussionerna? Nej det är bara trist...

    SvaraRadera