tisdag 27 mars 2012

Allsvenskan DIF


Tyvärr Djurgården, ni räcker inte till, nästa säsong blir det allsvenskan, finns inget ni kan göra för att vända detta......
I mitt tidigare blogginlägg idag så var det tre punkter som jag tog upp som Djurgården måste bli bättre på för att vända detta. Effektivitet, Skärpa och Powerplay, inte på en enda punkt blev det bättre, och så gick det som det gick. Nu är det allsvenskan som gäller DIF. Grattis Timrå ni har säkrat en elitserieplats nästa säsong och ni har gjort det bra. Man kan inte bygga ett lag på gamla meriter och Djurgårdsanda hur mycket man än vill. Man måste in med ett modernt ledarskap, inte bara i laget utan i hela föreningen. Djurgårdsandan står vi fans och klack för.

Nu får ni Djurgården Hockey slicka såren och tänka över hur ni ska vända det här, hur ska ni göra för att få in Djurgården i fin rummet där Stockholms stolthet hör hemma. För allsvenskan ser vi bara som ett mellanstadie till nya SM tecken. Nu behövs det röras om, in med nya friska krafter med nya ideèr och nytt synsätt, det kommer göra er gott Djurgården hockey.

"Det känns tungt och vara Djurgårdare och se överbetalda hockeydivor missbruka vår sköld."


Red: Tomas Sangheim


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar