lördag 17 mars 2012

Gameday Karlskoga-DIF

Idag hjälper inte gamla meriter DIF
Fiasko, det är resultatet av första kvalseriomgången för Djurgården. Förlust mot Rögle hemma på Hovet. Idag är det den första bortamatchen i Karlskoga, långt ifrån det elitserien som Djurgården är vana med. Liten hall, små omklädningsrum och ett Karlskoga som kommer göra allt för att sätta käppar i hjulet för Djurgården. Man ska koma ihåg att Karlskoga lyckades ta en poäng i förra matchen mot Timrå där man även ledde matchen ett bra tag. Karlskoga som är kända för att aldrig ge upp man strider till sista sekund, man har precis som Rögle en inställning att vinna till varje pris. Är det något som saknas i Djurgården så är det just den inställningen, så frågan är vad Djurgården har att sätta emot. Man har kunskapen, man har spelarna?, man har ledarna? Men man har inte inställningen. Spelar man som man gjorde i början av första perioden mot Rögle så vinner man. Spelar man som man gjorde i tredje i samma match är man borta och allsvenskan är ett faktum. Man måste ha inställningen och viljan att spela hockey i 60 minuter, tills slutsignalen ljuder. Kom igen nu Djurgården gör oss fans stolta och visa att ni vill och att ni kan. Visa ert ansvar för Djurgårdströjan. Jag tror på seger idag med 4-2. Ett måste inför måndagens hemma match mot Leksand.
Red: Tomas Sangheim