torsdag 29 mars 2012

Gameday DIF-Örebro


Ikväll börjar återtåget till elitserien, är ni med på det tåget DIF?
Vad krävs för att Djurgården ska klara ett elitseriekontrakt nästa säsong. Vi gör det enkelt, Rögle måste förlora 3 av 4 matcher som är kvar och Karlskoga förlora 2 macther av 4. Samtidigt måste Djurgården vinna sina 4 matcher som återstår. Så ikväll är det bara vinst som räknas. Förlust ikväll så går tåget och kvar på pärongen står Djurgårdens Hockeylag säsongen 2011/2012.

I förra matchen mot Örebro förlora Djurgården på straffar efter två straffmissar av Mario Kempe, men matchbilden var något helt annat, Djurgården vann skotten med 42-18 och var det bättre laget men det klart mest ineffektiva laget. Det var Örebros första poäng i kvalserien. Ikväll måste Djurgården vara mycket mer effektiva och man måste ta vara på dom fasta situationerna som laget får. Att Kyle Klubertanze är bänkad idag är det inget snack om.

Det kommer vara klara budskap från klacken ikväll vad man tycker om laget, DIFhockey samt styrelsen. Så det är ett laddat drama vi kommer få uppleva på Hovet ikväll. Jag vill att Djurgården slutar att tro att man är ett elitserielag, för just nu är ni inte det. Ni är ett kvalserielag som spelar för en plats till elitserien och det är en jäkla skillnad. Så släpp mesta mästar stämpeln och spela för den stundande uppgiften att ta en plats i elitserien 2012/2013. Kämpa DIF!
Red: Tomas Sangheim

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar