lördag 10 mars 2012

Norrlandsmaskiner

Det blev som jag trodde två hemmasegrar i första kvartsfinalen, två tunga norrlandssegrar.
Skellefteå höll undan för Modo och vann hemma med 3-2 där Modos Dick Axelsson verkar ha vaknat till liv efter två mål idag. I den andra matchen i Luleå var det jämt i två perioder, 2-2 stod det inför den tredje sen började maskinen Luleå att mala, och AIK började dra på sig utvisnigar, när Luleå i boxplay kunde göra 3-2 så kändes det som Luleå tog över mer o mer. AIK gjorde en försök när det var 3,5 minuter kvar av matchen i ett powerplay att ta ut målvakten för att kvittera men istället var det Luleå som kunde göra 4-2 i tom bur. Slutresultatet blev tillslut 6-3, större seger i siffror än det var i spelet men Luleå blir en svår nöt för AIK att knäcka.
Red: Tomas Sangheim