söndag 6 maj 2012

DIF rykten!

Så här i VM tider så ska vi även försöka hinna med att hitta lite goa DIF nyheter. Idag har det ryktas om att Fredrik Eriksson med ett förflutet i Djurgården skulle vara aktuell för klubben igen. Bra eller dåligt? Hmmm jag är lite tveksam till den värvningen, men vi får se vad som händer. Fredrik spelade säsongen som var i Norge för klubben Lörneskog men har också varit i klubben Bofors.

Skulle Djurgården signa Andreas Hadelöf som back upp för Mikael Tellqvist. Nä det kommer inte bli aktuellt, jag törs lova att "Mikael Tellqvist kommer att vakta Djurgårdens mål nästa säsong," enligt starka källor på Djurgården så jobbar båda parterna på att hitta en lösning som gör att vi har den rutin i försvaret som behövs inför nästa säsong. Varför det varit tyst ang Tellqvist är för att han är på semester, men det ser väldigt lovande ut.

Problemet som jag ser det är att Djurgården kan inte spela Tellqvist som man gjorde med Wesslau denna säsong. Man måste ha en match van andra målvakt. Här blir Tim Sandberg perfekt. Låt Tim som den talang han är få utvecklas nu i allsvenskan. Låt han spela matcher som mot Borås och Karlskrona. Han kommer växa och här har man chansen att få en grym back upp till Tellqvist. Annars vet jag att Challe har ingen brådska att spika truppen utan man har lite is i magen för att få in rätt spelare, vilket kan visa sig vara ett klokt val.

2 kommentarer:

  1. Tim Sandberg är på väg bort. Är Adam Reidborn som gäller.!

    SvaraRadera
  2. "match tränad andra målvakt" Stökigt..

    SvaraRadera