lördag 24 mars 2012

Misstagen fäller DIF

Go natt Djurgården, man kommer ingenstans på ineffektivitet och misstag. DIF-Timrå 2-3
Jag ser inte vad som ska kunna bli bättre, för fortfarande så vinner Djurgårdens motståndare på lagets egna misstag och ineffektivitet. Återigen så slarvas det i egen zon och med passningar vilket gör att Timrå kan utnyttja det till sin fördel. Idag hade man powerplay i dom fyra sista minuterna i period två utan att göra mål. "Det går inte Djurgården." Visst ser det bra ut stundtals men lägsta nivån i Djurgården är på tok för låg och det kommer bli Djurgårdens fall.

Mackan Nilsson gör en bra match idag, han sliter och håller pucken, men till vilken nytta när han inte har någon att spela. Djurgården får skott på mål, men vad spelar det för roll när det inte finns någon som tar returerna. Man har mycket puck vid sargen i Timrås zon, men till vilken nytta när man inte få in pucken på mål och det slutar med en spelvändning för Timrå. Djurgården sliter och sliter men får ingen utdelning, det är på tok för ineffektivt. Tim Eriksson blev rättvist matchens lirare i Djurgården, Tim gav allt och protokollfördes också för ett mål idag.

Hur ska man då komma ur detta? Än är det ingen fara för man har kommit halvvägs i serien och det är lika många poäng att spela om som delats ut? Inte hela sanningen. De matcher som kommer nu är 6 poängare allihopa, finns inte råd till poängförlust. Tack vare Timrås seger så dra dom ifrån i toppen. Det gör att det inte längre finns två platser att spela om utan en, en plats på 5 lag.

I tredje perioden fick jag en obehaglig känsla, Timrås klack hördes mer och högre än hemma klacken som också tappa fokus på matchen utan la den på spelarna. Tappar Djurgården sin klack och sina fans, ja då är det kört, då kan inget rädda er Djurgården. På tisdag är det retur i Timrå då har ni chansen att haka på tåget, tapp i den matchen, ja då får Stockholm kanske bara ett lag i elitserien nästa år och det är inte Djurgården. Visa nu att ni är Stockholms stolthet.
Red: Tomas Sangheim