onsdag 16 maj 2012

Topp 5 SWE-LAT

Vinst utan att anstränga sig. Det blev en planenlig vinst igår för Tre kronor mot Lettland med 4-0. Det märktes verkligen att matchen inte gällde något, Sverige var redan grupptvåa och Lettland skulle få åka hem.
Men jag tycker ändå att Sverige borde gjort flera mål, men avsaknaden av skärpa i spelet gjorde att Svenskarna drällde och slarvade med pucken samt passningar. Jag hoppas verkligen att Svenskarna kan ladda om nu och tagga upp sig för imorgon är det kvartsfinal mot Tjeckien, ett Tjeckien som ryckt upp sig dom senaste matcherna och hade ett målkalas igår när man slog Tyskland med 8-1. Sverige ska och kommer vinna matchen imorgon men det kommer bli tuffare än vad det var sist då Sverige vann med 4-1.

Topp fem från matchen igår:

  1. Henrik Zätterberg, han var inblandad i det mesta igår. Zäta har en otrolig blick förspelet. Är helt klart den viktigaste spelaren i Tre Kronor. 1 mål och 2 assist blev det igår.
  2. Erik Karlsson, karln var glöd het igår. Visade verkligen att han var på isen för att vinna. 2 assist samt en fight. Fortsätt så Karlsson, världens bästa Karlsson.
  3. Niklas Kronwall, äntligen vad vi har längtat det lettiska spelare som blev Kronwalled fick ledas ut från isen. Niklas har skickat en klar signal till lagen i slutspelet. Se upp för det kommer göra ont.
  4. Galler Frasse, med en näsa som är av och galler på hjälmen så kom Franzèn tillbaka. helt hänsynslöst så slängde han sig in i handlingen o stångades framför mål, precis som inget hade hänt.
  5. Niklas Bäckström, var lite anonym igår, säkert lite tagen efter resan hit. Men det är grymt kul att ha han med.

Tre Kronors 4-0 mål i PP:





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar