lördag 12 maj 2012

Gameday ITA - SWE

Daniel Bellissimo med rutin från allsvenskan

Blir Italien den mumsbit för Tre Kronor alla hoppas på? Ja troligtvis så blir det så, det finns inget i det Italienska laget som är ett hot för Tre Kronor. Bästa spelaren i det Italienska laget är deras målvakt Daniel Bellissimo som har spelat för Bofors i allsvenskan och ska nästa säsong spela elitseriehockey i Timrå.

Jag hoppas Tre Kronor har lagt gårdagens match bakom sig och lärt sig något av den. Fokusering på spelet samt spela i 60 minuter. Franzèn är borta med bruten näsa och in i kväll kliver ex Djurgården Patrick Hörnqvist. Patrick som är en spelskicklig energi spelare som inte är rädd att sätta in näsan framför mål kommer tillföra en positiv energi till laget, vilket kan behövas efter gårdagens match. Ikväll hoppas jag att spelar som Krüger, Silvferberg m.m ska få mer speltid av Mårths och inte bara Zetterberg och Eriksson. Alfredsson har ont i sin fot efter ett skott han fick på den igår, så vi får se hur och om han spelar ikväll.

Fasth vaktar målet idag,och ja, det är väl det bästa vi har i dag. Han måste få mer hjälp av backarna, samt att backarna inte få spela så slarvigt som dom gjort under VM så här långt. Vi får se vad som händer ang målvakter. Ikväll kan Henke Lundqvist bli spelledig, men frågan är hur sugen han är  på att spela VM speciellt nu när broder Joel lämnat tuneringen. Annars så blev Markström ledig för spel igår natt, Markström är i mina ögon ett betydligt bättre val än dom målvakter tre Kronor har idag.

Ikväll blir det Vinst förTre Kronor, spelar laget som dom kan blir det en enkel resa. Men spelar dom inte med fokus i 60 minuter så kan det bli onödigt spännande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar