tisdag 22 maj 2012

Hjälp DIF tillbaka!



Som sponsor till Djurgården Hockey så kommer vi göra allt vi kan för att stödja klubben i deras största fight någonsin, att komma tillbaka till elitserien. Som sponsor så har man en skyldighet till sina ägare att få ut så mycket av varje krona som man lägger in i Djurgården. Det är Buisness to Buisness. Stora företag som jag representerar i mitt dagliga arbete ser vårt sponsoravtal med Djurgården som ett samarbetsavtal där båda parter ska få ut så mycket det bara går av samarbetet.

Vi i affärsnätverket i Djurgården hjälper varandra i affärer och samarbetar så mycket vi kan inom nätverket. Genom att skapa affärstillfällen mellan oss företag så finns det ett stort intresse för oss att fortsätta att stödja och sponsra Djurgårdenhockey. Men vår hjälp räcker inte. Genom resan ner till allsvenskan så har Djurgårdens budget halveras vilket inte bara ger effekt på det sportsliga utan konsekvenser även i organisationen bakom den sportsliga som det stora massan av Djurgårdare aldrig ser. Man tvingas banta organisationen, människor som gjort och gör ett stort och heroiskt arbete inom klubben tvingas att sluta vilket för mig som sponsor som har nöjet att få arbeta ihop med alla dessa Goa människor känns väldigt tråkigt och sorgset.

Nu vill jag att alla vi Djurgårdare, sponsorer, medlemmar, fans m.m hjälper vårt kära Djurgården att göra den allsvenska resan så kort de bara går. Va kan vi göra är det många som undrar. Det första man tänker är självklart att köpa säsongskort och plåtar och gå på matcherna utnyttja butiken och Handla souvenirer. Men det finns ännu mer ni kan göra. Hör upp alla Djurgårdar, använd er av Djurgårdens sponsorer. Det är en salig blandning av branscher och yrkesgrupper som är sponsorer till Djurgården. Använd er av dom när ni ska bygga om i stugan eller frakta eller transportera saker, byta vindruta och varför inte köpa ny bil. Genom att använda oss sponsorer som Djurgårdsmedlemmar så kan vi inte bara erbjuda er medlemmar en bättre deal men samtidigt ger det oss möjligheter att investera mer i Djurgårdenhockey.

Hjälp oss att Hjälpa Djurgården

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar