tisdag 1 maj 2012

Tack för den här tiden......


Det kommer bli tomt i båset utan din kala skalle, tack för allt Johan Engdahl.
Djurgården åker ur elitserien, spelarna hittar nya klubbar där dom får feta löner. Men kvar i verkligheten står en hel rad med eldsjälar som får Djurgårdens hjärta att slå. För dessa doldisar blir verkligheten något helt annat än bara spel i allsvenskan.

Vi har sett han glimta till i TV rutan, han tillhör vardagen i båset när Djurgården tränar och har match, hemma som borta. Han springer med skridskor och handskar mellan båset och omklädningsrummet medans vi andra tittar på spelarna och de stora hjältarna på isen. Han jobbar i det tysta, grymt viktig för laget och spelarna men ack så anonym för oss fans och publik på läktaren. Vem är denna man, jo materialaren Johan Engdahl



Johan kom till Djurgården 93. 96-98 hade han hand om Juniorerna och sen 1998 har varit en spindel i nätet för Djurgårdens A-lag. Sen 98 har vi skymtat honom i båset i och efter träningar. Fixat och trixat inför och efter matcher. Packa i och packat ur bussar inför bortamatcher. Han har i stort sätt själv roddat hela A-lagets packning så allt är på plats när spelarna kommer på alla borta matcher. Men nu är det slut, nu är det över. I och med att Djurgården åkte ner i allsvenskan så anser man inte ha sig råd och ha kvar denna eldsjäl utan nästa säsong får vi klara oss utan Johans kala skalle i båset på matcherna.

Jag vill hylla Johan och dessa personer som gör ett jätte jobb för vårt Djurgården, som alltid funnits där men som nu får knalla ut från hovet som en av de stora förlorarna av att de högavlönade spelarna inte har levererat vad de ska. Jag vill tacka dig Johan för din tid i Djurgården och för det stora jobb du gjort i det tysta, "vi kommer sakna din kala skalle i båset." va så säker.
red: Tomas Sangheim

2 kommentarer:

  1. Har haft förmånen att jobba med Johan i 6år på alla borta matcher där det vart buss till.
    Och man kommer att sakna han.

    Är bara att önska lill Johan lycka till.

    Janne
    DIF-Hockey
    Busschaffisen

    SvaraRadera
  2. Starta en kampanj att rädda Johan E!!!!!

    /DonTomazzo

    SvaraRadera