lördag 11 februari 2012

Tre Kronor seger

Efter ett ineffektivt spel mot Tjeckien så var det ett mer effektivt Sverige som gick ut på isen mot Ryssland.
Efter Rysslands seger mot Finland i torsdags och att Finland kört över Tjeckien idag så kändes det lite som att ryssarna var favoriter. Första perioden var sömnig och perioden kändes lång, och det blev heller inga mål  i den. Den andra börja lika som den första och när tre kronor brände sitt andra 5 mot 3 läge, då trodde man att det skulle bli som i Torsdags.

Ryssarna fortsatt att dra på sig utvisningar och när Sverige kunde slå in ledningspucken i power play lossna det. Man börja nu spela ut och man utnyttja sin fart och det tog inte länge förns 2-0 målet kom. Tony Mårtensson och  Nicklas Danielsson var lysande idag liksom tre Kronors målvakt Fast. Sverige spelade nu stabilt och man vann matchen rättvis med 4-1. Vinst mot Finland imorgon och man står som vinnare i Oddset hockey game.
Det roliga var att idag var det över 9000 i publiken och dom hördes, stämningen var kanon så som det ska vara när våra Tre Kronor spelar. Ser verkligen fram mot morgondagens match mot Finland dels slaget på isen men framför allt slaget om vilka fans som hörs mest.