onsdag 1 februari 2012

Hockey vardag och Linkan

Idag har varit en vanlig hockey vardag, dvs träning som vanligt för Isak. Idag var det träning på uterinken i ett snöigt Boo, härligt och nostalgi för en annan, så här var det då man själv var aktiv. Annars har det varit mycket snack om Linkan på twitter idag där DIF sportchef Janne Järefeldt får kritik för att man inte plockar in Linkan i truppen när han står till förfogande. Men jag tycker Janne och Tony gör rätt när dom tackar nej. Linkan må vara en gudabegåvning med klubban på isen, men nu ska man bygga stämning och självförtroende i truppen och den nya tränar trion kommer in med en massa positiv energi, vilket är bra. Men tyvärr så är Linkan ingen energi spelare utan en spelare som tar väldigt mycket energi. Linkan har inte lyckats i någon annan klubb än Djurgården och då han var som bäst var DIF var som sämst och han hade ingen annan i laget som producera.
Så jag tycker man gör rätt och håller sig till det man har, för det är en hel hög med duktiga spelare i DIF som med ny energi och coaching säkert kommer att börja producera. Det jag hört från spelarna idag så är dom positiva trots förlusten igår och det bådar gott.

Så här bra stämning är det när man har Sveriges bästa klack på plats glöm inte det, ta med er detta till matchen imorgon.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar