måndag 27 februari 2012

Biljettläget inför DIF - Linköping



Det finns endast enstaka biljetter kvar inför morgondagens match mot Linköping.
Det var länge sen jag längta så mycket efter en hockey match som för den imorgon. Hur mycket gäller inte denna match, Djurgården och Linköping på samma poäng. Vem ska till kvalet och vem klarar sig kvar. Vi går mot ett fullsatt hovet och jag räknar med att stämningen och trycket på Hovet imorgon kommer vara enormt. Det finns ett fåtal biljetter kvar inför morgondagens match och det börjar även sina med biljetter till lördagsmatchen mot Modo som kan bli säsongens sista.

Djurgården-Linköping28 februari 19:00, Hovet
Ett mindre antal klackbiljetter och ett fåtal biljetter på aktiv sittplats (cirka tio) finns att köpa i vår butik i Globen Shopping. Mitt på långsidan finns ett fåtal biljetter samt på sektion A6 och A7. De biljetterna säljs via http://www.ticnet.se/.

Lov- och familjebiljetter är slut.

Djurgården-Modo3 mars 16:00, Hovet
Den som vill se säsongsavslutningen bör slå till snabbt. Hela kortsidan är slutsåld bortsett från ett mycket litet antal klackbiljetter som säljs i butiken i Globen Shopping. Familjeläktaren och vårt lov-erbjudande är slutsålda.

De enda biljetterna på långsidan som finns kvar är skymd sikt, och de säljs i Globens biljettkassa samt i vår butik i Globen Shopping.
Red: Tomas Sangheim

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar