söndag 19 februari 2012

Hot hjälper inte


Som Djurgårdare så blir jag besviken, är det verkligen sant det som händer? Jag har Tony Zabel som vän på Facebook och igår så går Tony ut med ett meddelande att han måste stänga ner sin Facebook sida av den enkla anledning att han få ta emot hot och ord som inte är passande att skriva, och detta från dom egna Djurgårdsfansen. Ni som följt Tony tvekar inte på hans entusiasm och det brinnande intresse han har för att göra något bra av det han tycker så mycket om att göra. Han har fört in glädje och framför allt kommunikation i laget. Att det är ett kärvt läge dom befinner sig i behöver vi inte påminna han eller spelare om, dom om några känner av den press som finns och jag är säkert på att Tony ligger många sömnlösa timmar varje natt för att finna en väg ut.

Inför derbyt mot AIK var det en het debatt om att klacken skulle bojkotta derbyt för dom blivit illa behandlade av polisen. Vilket jag kan förstå, sen valet om man gick på matchen eller ej var upp till var och en. Men vad är då detta, först ska vi klaga på att polisen behandlar DIF anhängare illa, sen går DIF anhängare ut med hot mot våra egna, är inte detta höjden av dubbel moral? Spelarna och ledarna kanske skulle bojkotta nästa match?

Skärpning, låt spelare och ledare vara ifred nu. Utan hjälp dom genom att visa dom vårt stöd, att vi tror på dom att vi kommer på dom matcher som återstår för att lyfta och stärka dom. Dom ska känna att Djurgårdsfansen och klack står bakom dom i vått och torrt. Vi vinner med vårt Djurgården och vi förlorar med vårt Djurgården.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar