lördag 18 februari 2012

Gameday Luleå vs DIF

Stort rallarslagsmål utbröt efter slutsignal i träningsmatchen på försäsongen på hovet.

Idag är det borta match mot Luleå som gäller för Djurgården. Ett Luleå som ligger först i tabellen och är en stark kandidat till SM guldet. Att det inte är en enkel match idag är det ingen tvekan om, det blir inte bättre av att lagen har mötts fem gånger denna säsong inkl en träningsmatch och Djurgården har bara gått vinnande ur dessa fighter en gång, så oddsen är höga om man spelar Djurgården som vinnare. Varje match är en ny match men Luleå kan stoltsera med elitseriens bästa försvar, så det krävs en hel del för att bara komma in på mål och det har inte varit Djurgårdens starka varumärke denna säsong.


Läget känns tungt just nu, men det behövs bara en vinst så kan man vara på banan igen. Fokusera inte på va det står på motståndarens tröja utan se till att hitta ert egna spel, för när ni är på topp kan ni slå vilket lag ni vill.


Läget idag är att Djurgården ligger på kval plats en poäng efter Linköping som ligger i ingemansland, ett Linköping som idag möter AIK på hovet. Känns lite svårt att säga detta men vi får hoppas att AIK slår Linköping för att inte Djurgården vid en eventuell förlust börjar släpa mot lagen framför dom.
Andra matcher jag hopps på är att Färjestad slår Modo och att Timrå slipar formen för kvalserien och slår Wäxjö. 


Kom igen nu DIF, vi vet att ni kan så visa oss nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar