tisdag 28 februari 2012

Grym rysare

Det var ett fullt, gungande Hovet som bjöd upp till dramatik.
Tack Hovet, vilket tryck. Ett fullsatt Hovet en rysare på isen, en klack som visade att vi ger inte upp, kan det bli bättre. Det märktes på matchen att det gällde mycket. Det var två lag som var rädda för att göra misstag, misstag var precis vad Djurgården gjorde i egen zon som bäddade för Figrens 0-1 när det var en halv minut kvar av andra perioden. En period som annars var Djurgårdens. Djurgården kändes som det bättre laget idag även om det var nervöst i egen zon, försvarsspelet var inte lika stabil som sist mot Skellefteå. DIF var också det lag som hade bäst chanser i sudden, och med två solklara straffar så var två poäng säkrade. Nu tar vi en tre färska borta mot Timrå på Torsdag, en annan härlig poäng var att Färjestad slog Växjö så nu är det tight.
Red: Tomas Sangheim