onsdag 8 februari 2012

Laddat DIF

Landslagsuppehåll betyder inga elitserie matcher, men för spelarna i DIF är det full fart ändå. Personligen tror jag att detta uppehåll kom väldigt lägligt. DIF har inga spelare med i Tre Kronor denna gång om inte Claessons inhopp på Tre Kronors träning idag kan betyda spel för den unga Claesson. Om inte är det ett perfekt tillfälle att slicka såren, låta alla bli friska och träna hårt. Det sista är något som Tony & co har tagit fasta på. Vi såg glimtar av det nya spelet under matchen mot Brynäs så jag är helt säker på att det är ett fräscht och taggat Djurgården som står redo för derby nästa vecka efter uppehållet.  Vilket betyder att slaget om Stockholm kan bara sluta på ett sätt.

Det mest positiva är att bröderna Tjärnqvist kör för fullt, liksom Carlsson och snart är även Almtorp tillbaka. Det känns som att DIF är rejält rustade för stundens allvar som väntar när serien drar igång igen.
Dom sista fyra hemma matcherna är matcher mot lag som samtliga är inblandade i striden om slutspelsplats, eller kvalserie. Jag är övertygad om att DIF kommer att klara sig från kvalspel, och jag hoppas att dom tar sig till slutspel för i ett slutspel så vet vi alla att "allt kan hända."



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar