söndag 12 februari 2012

Boo seger

Härlig seger idag mot Väsby, den behövdes verkligen då det gått lite motigt på slutet med  bland annat en förlust mot jumbon Lidingö med 6-1, så segern idag satt verkligen skönt.

Det var en rätt sömnig första period där spelet stog och vägde, spelet var fysiskt men på rätt sida lagen. Väsby var det bättre laget i det fysiska spelet medan Boo kontrollera pucken något mer än Väsby.

Första perioden sluta 0-0 utan att något lag var bättre än det andra. Boo forsatt att åka mycket skridskor och få puckarna mot mål. Boo var det lag som tog kommandot i andra och låg på för ett ledningsmål.

Väsby drog på sig utvisningar i andra vilket Boo var snabba med att utnyttja man lät pucken vandra i laget och backarna var skott glada vilket resultera i båda målen där det kom ifrån backarnas skott och sen styrning framför mål.

Boo vinner rättvist med 2-0 och grattis till Mark som får hålla nollan med ett stabilt målvaktsspel och en  imponerande blick för att sätta igång och vända spelet snabbt, bra jobbat killar.