torsdag 28 mars 2013

Örebro i Elitserien 2013/2014


Örebro är i Elitserien för första gången och man har gjort det på ett imponerade sätt. Inför säsongen favorit tippade, slogs för att få en plats i play off serien och nu klara för Elitserien.

Dom kom till Hovet i sista omgången i play off serien för borta möte mot Djurgården. Dom låg trea och chansen att ta en kvalplats var inte stor men den fanns och Örebro tog den. Med ett jävla go och vinnar skallar gick man in och soppa ditt vårat Djurgården samtidigt som Karlskoga förlora hemma mot Okarshamn och helt plötsligt så stod laget i en kvalserie. En kvalserie som Örebro totalt har dominerat och det är inget snack om vilket lag som ska till Elitserien. Ikväll tvålar dom dit Rögle med 5-2. Örebro är bäst i kvalserien.

Grattis

Som jag sa inför den här säsongen så trodde jag på två nya lag i Elitserien, så blev det också. Men jag tippade att ett av lagen skulle vara Djurgården så blev det tyvärr inte utan det blir till 99,9% Leksand som gör Örebro sällskap till Elitserien nästa säsong medans Timrå och Rögle kommer vi få se på Hovet mot vårat kära Djurgården.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar