torsdag 14 mars 2013

Förläng dessa kontrakt Djurgården!

Hur truppen ser ut nästa säsong vet ingen just nu ,inte ens Challe. 16 kontrakt går ut och den enda man har gått ut med att man har förlängt med är Sörenssen. Åberg försvinner till Färjestad och för Erkan Gustavsson ryktas det om spel i Frölunda men ska även inte fått något förslag på förlängt kontrakt från Djurgården.

Av dom 16 kontrakt som går ut så är det några som jag ber och hoppas att man ska kunna få att stanna.
  • Philip Holm: Den enda backen som jag tycker är av kalibern att få stanna. Visst Timmy Pettersson har rutinen med Timmy har inte alls levererat utifrån den kapaciteten han har.. Behåll Holm.
  • Tim Eriksson: Ingen dyr spelare, otroligt skicklig kom inte riktigt upp på sin nivå i år. Blixtra till i några matcher, men Tim är en lojal spelare som alltid går ut och gör sitt.
  • Michael Holmqvist: Mest spelare för pengarna i år. Var lite tveksam när man signa Stor honk men har blivit possitivt överaskad. Har tagit några onödiga utvisningar men annars en stabil insats behåll Micke för rutinen och stabiliteten.
  • Dustin Johner: Snälla Djurgården behåll Dustin i rätt sällskap är Dustin en måltjuv.
  • Petr Kalus: Behöver inte säga så mycket. Fansen nya favorit. Den energin som denna spelar ger behövs verkligen. Totalt orädd behöver formas lite så han inte tar dessa onödiga utvisngar. Men det är många i motståndar lagen som har respekt för denna kille.
  • Christoffer Ottosson: Va ska man säga. Kom in på en nåder genom fansen insamling, men vilken säsong han gör Otto. En Otto i denna form är en supertillgång för Djurgården. Frågan är bara är Otto motiverad?
  • Wennberg: Inget nytt klart just nu, men fick jag önska så behåll killen, vilken talang. Låt han mogna en säsong till i Djurgården, snälla.
  • Jimmie Ölvestad: Inget Djurgården utan Jimmie, det går inte att inte ha Jimmie i laget. Jimmie har själv sagt att det är  Djurgården eller inget. Jag hoppas han menar vad han säger. Han behövs.
Förläng dessa så han man en bra stomme inför nästa säsong. Några jag kan tänka mig stannar men är lite tveksam om är Chet och Fimpen. Chet har stundals gjort super räddningar för att sen släppa in enkla puckar. Känns lite för ojämn för att ta Djurgården till kval nästa säsong. Visst hjälpen från backarna denna säsong har lämnat mer att önska.

Fimpen,Christian Eklund, skulle kunna vara i laget bara för han är Fimpen. Den Energin han sprider är grym. Men, hur är det med Fimpens skada orkar han en säsong till? Han har inte varit på topp de matcher han spelat sen han kom tillbaka från skadan.

Så här tycker jag, verkligeheten kommer vi inte ha förns efter sommaren....



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar