torsdag 21 mars 2013

Ett ödsligt Hovet

Att vandra omkring på hovet en dag som denna är nästa lite kusligt. Det är tyst, jätte tyst. Alla dörrar är stängda och det känns lite sorligt att allt tog slut så fort.

Vi läser att Åberg lämnar, Gustavsson lämnar. Det känns nästa i väggarna på hovet att det är en ovishet som hägrar över Stockholms hockeyborg, ett tungt sus som suckar i dom ödsliga gångarna. Possitivt är att Guter stannar liksom Sörenssen men många fågetecken återstår och många luckor att fylla. Idag reste Kalus tillbaka till Tjeckien och jag hoppas verkligen att få se honom nästa säsong i Djurgårdntröjan igen. Vilken kille, vilken inställning, en sann publikfavorit och en sann järnkamin.

Men som Djurgårds fans så hoppas vi.Vi hoppas och tror in i det sista. Vi hoppas att vi ska få behålla Wennberg en säsong till. Inget är klart med Alexander utan det pågår förhandlingar mellan parterna och vi hoppas och tror. Vi hoppas även att Johner ska vara kvar. Johner hade ett år till om Djurgården hade gått upp i Elitserien men inget klart där heller. Det oroväckande är att det rycktas om att Malmö är och sliter i den spelskickliga Canadensaren. Men det jag och många Djurgårdare med mig hoppas allra mest på är att mr Djurgården nr1 Jimmie Ölvestad stannar, för vad är ett Djurgården utan vår egna Jimmie. Vad vi sen tror på det är att nästa säsong, nästa säsong då jäklar då ska vi tillbaka. Vi ger aldrig upp, Vi är Djurgården.


Tomt, inte en spelare så ögat kan nå

Halååååååå. Dörrarna i spelargången stängda. Tomt

Det finns bara en nr 23, magik i dessa handskar

Tyst och tomt, Vad jag saknar stämmning och djurgårdspubliken




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar