fredag 8 mars 2013

Kalus laddar för match ikväll.



Dags för dubbelmöte mot Karlskoga och det första hemma på Hovet ikväll. Karlskoga har inte börjat kvalet som man räknat med utan har kammat noll i de två matcher som spelats. Storförluster både mot Oskarshamn 7-4 och Örebro 4-1.

Djurgården har gjort precis tvärtom. Man har börjat på bästa möjliga sätt, vinst på straffar mot Örebro 4-3 samt stor seger mot Oskarshman med 6-3. Nu leder laget Play Off serien med 8 poäng två poäng före tvåan Örebro. Inbördes står det 2-2 i matcher mellan Djurgården och Karlskoga men de två senaste drabbningarna har Djurgården vunnit klart, 6-1 och 4-0. Vinst ikväll och Oskarshman tar poäng av Örebro, ja då känns det välldigt nära en kvalplats.

Djurgården har fullt lag förutom den långtids skadade backen Nils Andersson. Det betyder att tillbaka idag har vi Djurgårdens nya kelgris Petr Kalus. Räkna med en superladdad Tjeck som kommer bjuda Karlskoga spelarna på en och annan resa mot sargen. Match ikväll och retur imorgon i Karlskoga, JK har bussar som går till bortamatchen imorgon. Så är ni sugna på hockey fest i dagarna två så hoppa på bussen.

Men Först:

Kom till Hovet ikväll och njut av den bästa fredagsunderhållning markanden har att erbjuda. Det är dags för hockeyfest och tre färska pinnar för Djurgården.

För er arma medmänniskor som inte har möjligheten att vara på Hovet ikväll så finns det hopp, TV10 sänder matchen, så ha en riktigt härlig fredagskväll.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar