tisdag 24 september 2013

Viljelöst Djurgården....

Man stressar för att hinna, man kör som en tok för att hinna, men väl på plats va får man då? Jo ett viljelöst och uddlöst Djurgårdenhockey som inte alls gick att känna igen ikväll. Man vann inte en pinne ikväll utan man förlora två.

Nästjumbon Almtuna tar sin första seger denna säsong om man gör det mot Djurgården på straffar, en straff omgång där Djurgården inte sätter en enda straff. Inte så konstigt för straffarna är inte väl slagna. Man lyckas inte göra något mål under spel fem mot fem utan båda målen kommer i power play och båda målen görs på skott från Dustin Johner. Detta i sig är väl ett glädje ämne att man gör två PP mål men spelet för övrigt är uselt. Eller va sägs om 5 skot på mål från Stockholmarna i tredje perioden mot nästjumbon, hmmm.

Det var ett enormt lågt tempo i matchen vilket inte passade Djurgården alls. Man fick inte till passningsspelet, utan det var slaffsigt och slarvigt. Man körde fast i sarghörnen i Almtunaszon och man kom ofta ensamma i anfallen och fick ingen andra våg. Nä detta var nog Djurgårdens sämsta match på väldigt länge och jag hoppas detta var en väckarklocka, är man inte på topp så förlorar man även mot lagen i botten av tabellen. Känns lite som man gick in med inställningen att detta skulle bli en enkel match, man har vunnit matchen redan i omklädningsrummet. Men som alltid, det finns inga enkla matcher. Almtuna vinner kvällens match med 3-2 på straffar.

Aktuell tabell Hockeyallsvenskan.


#
Lag
GP
GD
P
1
Karlskrona HK
5
21
15
2
VIK Västerås HK
5
9
12
3
BIK Karlskoga
5
8
12
4
IF Malmö Redhawks
5
0
9
5
Mora IK
5
5
8
6
Timrå IK
5
-3
7
7
IF Troja/Ljungby
6
-7
7
8
Djurgårdens IF
4
3
6
9
Asplöven HC
5
-4
6
10
Södertälje SK
5
-6
6
11
IK Oskarshamn
5
-10
6
12
IF Björklöven
5
-2
5
13
Rögle BK
5
-4
3
14
Almtuna IS



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar