tisdag 10 september 2013

DIF går miste om Printz?

Två matcher i European Trophy blev det för David Printz i hans comeback i Djurgårdströjan, sen blev det tyst. Förra veckan hölls det förhandlingar mellan Printz och Challe, men fortfarande inte ett ljud om det blir en fortsättning för Printz i Djurgårdströjan.

Att Printz skulle vara ett lyft för Djurgårdens backlinje är det ingen tvekan om. Är det något som är en svag punkt hos det unga Stockholmslaget så är det det fysiska spelet. Något som den stora Printz visade i sina två matcher att han behärskar till 100% med två klockrena openice tacklingar, man kan inte låta bli att ryckas med när Printz är på det humöret.

Men vad händer nu med David Printz? Rykten gör gällande att han är på väg till den tyska ligan. Ett bevis på det är att paret Printz håller på att sälja sin lägenhet i utkanten av Stockholm. Jag hoppas verkligen jag har fel för jag vill verkligen se "David Printz i Djurgårdströjan". Han skulle vara perfekt i årets upplaga av Djurgårdenhockey och en spelglad Printz är inget annat än en tillgång. Kom igen nu Challe, gör vad du kan.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar