måndag 6 maj 2013

Två häftiga fighter idag i Hockey VM

Ska Schweiz fortsätta vinna matcher.
Efter en dags ledighet är man tillbaka i eftermiddag på VM mark och har två hög intresanta matcher framför sig. Schweiz mot Tjeckien och Tre Kronor mot Vit Ryssland.

Sista tuffa matchen för Schweiz ikväll då man möter Tjeckien. Skulle Schweiz vinna idag så känns det som en gruppseger är ett faktum. Tjeckien som inte alls har imponerat och som det sett ut hittlis så känns Schweiz som favoriter, men tittar man på pappret så ska Tjeckien vinna matchen. Jag tror på vinst för Tjeckien. Schweiz har haft två stora urladdningar, orkar man ta sig an den tredje? Tjeckien har inte spelat något vidare har pressen att spela upp sig för att inte riskera att missa ett slutspel. Så vinst till Tjeckien.

I Tre Kronors match så är allt utan seger ett fiasko. Vitryssland har en vinst med sig mot Slovenien men laget känns inte tillräckligt starkt för att kunna rå på Tre Kronor. Målet kommer att vaktas av Enroth vilket är bra då han varit bäst hittlis av honom och Markström. Ska bli intressant och se om Dick Axellsonn fortsätter att storspela, detta är nog den chansen Dick väntat på. Jag hoppas på mer istid för Landeskog och då framför allt i PP som inte fungerat alls för Svenskarna. Ta bort Järnkrok från PP. Järnkrok är en mycket bra hockeyspelare men i VM är han lite för lätt, kommer inte alls upp på den nivån han ska kunna ha. Så ikväll bir det seger för Tre Kronor.

Följ mig live från mactchera på twitter, @Hockeytsm
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar