söndag 5 maj 2013

Norge toppar Stockholms gruppen.


Norsk seger ikväll mot Danmark med 3-2 och nu toppar dom Stockholmsgruppen. Det är inte sig likt i Hockey VM. Efter två omgångar så leder Norge på full poäng, tvåa ligger Schweiz. Vad är det som händer. Länder som Canada, Sverige och Tjeckien slåss om slutspelsplatserna och kan inte ta för givet att det blir slutspel. För i år är det jämnt, super jämnt. Kul? Mycket. Det kommer bli super tufft  och det kommer att avgöras i den sista omgången vilka lag som spelar kvartsfinal.

Schweiz har nu haft sina tuffaste matcher och vunnit dom. Nu ska laget börja möta lag där dom ska föra spelet, hur blir det då. Dom har matchen mot Norge kvar som kanske kommer bli direkt avgörande vilket lag som går till kvartsfinal.

Norge i sin tur har alla tuffa matcher kvar. Både Sverige, Canada, Tjeckien och framför allt Schweiz. Så deras spel schema ser tuffare ut men kanske passar det Norrmännen bättre? Att få slå ur underläge. Så passa på och njut Norge för nu börjar allvaret.

Inför kvartsfinalerna så kommer det bli Canada, Sverige och Tjeckien som som går vidare, men den fjärde och sista platsen? Mitt tips, det blir Schweiz.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar