onsdag 15 maj 2013

Aktuell trupp Djurgårdenhockey


Fimpen , Linkan och Ottosson. Tre riktiga Djurgårdsprofiler som valt att lägga skridskorna på hyllan. Nu väntar en ny tid, ett nytt Djurgården med nya unga profiler. Spelare som är långt i från de antal matcher i Djurgårdströjan som de tre nämnda ikornerna har tillsammans för Djurgården. Nu är det dags för nittiotalisterna att ta ansvar, dom är inga barn längre utan nu är det allvar. Djurgårdenhockey ska tillbaka till Elitserien.

Inför den kommande säsongen så sitter Challe i en bekvämare sits. Han har bara en roll och det är sportchef. Han har fått mer tid som sportchef att bygga truppen än vad han hade förra säsongen. Mer tid att kvalitativt bygga en trupp som ska föra Djurgården tillbaka till Elitserien. En gynsam sits, vilket säkert kommer att spegla av sig på laget och spelet nästa säsong. Det är ett helt nytt lag som håller på att växa fram, på pappret kanke inte lika meriterat som förra säsongen, men det är vad som produceras på isen som räknas.

Det finns fortfarande några platser som ska fyllas. en målvakt och två forwards är på önskelistan. Men det finns även en backplats ledig. I skrivande stund är inget klart med Ölvestad. Men frågan är om Jimmie är motiverad till att kämpa en säsong till?

Aktuell trupp Djurgårdenhockey:

Målvakt:
39 Adam Reideborn

Backar:
7   Nils Andersson     

8   Linus Arnesson     

41  Alexander Falk     

36  Philip Holm     

51  David Lidström     

 #   Sam Lofquist 

33  Timmy Pettersson 

Forwards:
#   Mikael Ahlén     

17  Henrik Eriksson     

44  Mattias Guter     

21  Nicklas Heinerö     

18  Michael Holmqvist     

83  Dustin Johner     

28  Måns Krüger     

61  Markus Ljungh     

10  Matthias Sundberg     

66  Marcus Sörensen 


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar