onsdag 15 maj 2013

Har ni någon plan Tre Kronor.


Är det Pär Mårts sista match imorgon som Headcoach för Tre Kronor? Ja, hur det än går i kvartsfinalen imorgon mot Canada så lär inte Mårts sitta kvar när VM är över. Alla som såg Tre Kronors match igår mot Danmark vet hur illa det såg ut. Det fanns några ljusglimtar i matchen som att båda Sedinarna gjorde ett mål samt att Thörnberg kom igång med målskyttet. Men annars såg det krampaktig ut. Ibland ser det ut som att spelarna inte tycker det är kul med VM spel i Tre Kronor.

Idag har jag funderat på vad Tre Kronor ska göra för att kunna vinna matchen imorgon mot Canada. Och vad kom jag fram till? Inget. Det finns inget som Svenskarna är bättre på. Det finns inte en enda punkt där vi kan trycka på för att eventuellt ha en chans till vinst. Canada är bättre i allt och det finns ingen svag länk i någon av deras formationer vilka alla fyra håller samma klass som Tre Kronors första formation med Sedin, Sedin och Eriksson. Tufft men sant. Om det ändå varit så att Svenskarna visat lite inställning, lite nu jävlar. Men även här har Canada ett försprång. Alla dessa superstjärnor som är superstolta att få representera sill landslag. Varför är det bara så. Ja titta bara och lyssna bara på Coach Mårts så fattar ni nog.

Mitt tips till hur semifinalerna spelas blir Canada vs Finland och Tjeckien vs Ryssland där det slutar med en drömfinal mellan Ryssarna och Canada. Bronset snor Tjeckien som verkligen spelat upp sig på slutet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar