onsdag 11 april 2012

Tjärnqvist till Rögel?


Mathias Tjärnqvist återvänder till Rögle?
Idag ett nytt rykte i Silly Season tider. Djurgårdens hårdslitande vänsterforward Mathias Tjärnqvist går till Rögle eller återvänder till Rögle, för det var just Rögle han lämna för Djurgården då laget åkte ur elitserien för tre säsonger sen. Nu gör han samma sak fast åt andra hållet, lämnar Djurgården när dom åker ur och går tillbaka till Rögle som alla vet tog sig tillbaka till elitserien.

Mathias har haft en jobbig säsong i Djurgården och har inte alls fått den utdelning han eller laget önskat. Så även om Djurgården skulle varit kvar i elitserien så tror jag inte att Mathias skulle varit kvar i laget. Vi önskar Mathias lycka till i sin ny/gamla klubb Rögle.
Källa: elite prospects

2 kommentarer:

  1. Tjärna lämnade Rögle för Djurgården efter säsongen 08/09, efter att Rögle hade kvalat sig kvar i elitserien, med motiveringen att han "ville vinna något". Han spelade alltså i Djurgården säsongen 09/10 (och framåt), samma säsong som Rögle åkte ur elitserien.

    Sen dess är han bland Röglesupportrar överlag inte särskilt omtyckt, och de flesta Röglefans vill nog inte se honom i Rögle nästa säsong.

    Men, som du skriver, är det mycket möjligt att han spelar i Rögle nästa säsong. Hoppas isåfall att han har ett lågt löneanspråk.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för dina uppgifter ang vilken säsong han kom till DIF. Som jag skrev så är detta ett obekräftat rykte så vi får se vad som händer, the silly season will go on.....

      Radera