fredag 6 april 2012

Ratade i DIF, Succè i Tre Kronor

Foto: Bildbyrån

Tre Kronor körde över Norge igår med 5-0, fyra mål av spelare som ratats vidare spel i Djurgården.
Efter en tråkig första period så lossna det i andra då Dick Axelsson kom fri och stod för ett konstmål. Det var ett liknade mål som Omark gjorde i sin straff mot Schweiz i VM. Han kommer fri bromsar in, fintar och lobbar pucken över målvakten. Mycket snyggt. "Det är artisteri utöver det vanliga" enligt Håkan Södergren. Dick som fått förtroendet att spela i första kedjan var bra under hela matchen.

2-0 gjordes av Niklas Danielsson, att Niklas haft en grym säsong i sitt Modo och är ett givet namn i Tre Kronor är det inget som säger emot om. Alltid målfarlig och ger 100% i varje situation. En som hade en lyckad landslags debut var lirarnas lirare Robin Figren som blev två måls skytt. En härlig spelare som alltid bjuder på sig själv som alltid spelar för att ge underhållning. Det händer alltid något när Figren är på isen.
Tre Kronors 5-0 gjordes av  HV:s Mattias Karlsson, matchen var ok som hockeyunderhållning där vi bjöds på rolig och fantasi full hockey från ett klart bättre Tre Kronor.

Det intressanta med dagens målgörare är att Niklas Danielsson, Dick Axelson och Robin Figren är att dom alla tre är spelare som spelat i Djurgården. Tre spelare som velat spelat kvar i Djurgården men inte ansetts platsat in i Djurgårdens lagbygge, pinsamt. Tre spelare som gjort succè i sina klubblag och nu även målgörare i Tre Kronor. "Hur tänker ni Djurgården, vad är er bild på lagbygge."
Red: Tomas Sangheim

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar