måndag 10 september 2012

Missa inte Premiären DIF vs Almtuna

På Torsdag är det premiär på Hovet Kl 19.00. Ni missar väl inte det Djurgårdens första match i Hockeyallsvenskan.

Det finns biljetter kar och ni beställer dom på Djurgårdenhockeys hemsida. För motståndet på torsdag står Marcus Ragnarssons Almtuna. Det är upplagt för hockeyfest och vem vill missa en fest? Speciell när det är Djurgården som bjuder upp för dans. Vi fans har ett viktigt uppdrag, att fylla hovet och visa Challes nya lag vårat stöd. Alla vet hur mycket publikens stöd betyder för spelarna och hur mycket roligare det är för oss på läktaren när ett fullt hovet öser på för allt vad som går. Lovley!


Information från Djurgården om Biljettköp.


Lösbiljetter
Lösbiljetter finns att köpa på difhockey.se/biljetter, i Djurgården Hockey Concept Store i Globen Shopping samt på Ticnet.

Säsongskort
Än är det inte för sent att köpa säsongskort. Vi rabatterat biljetterna kraftigt för dig som vill stötta Djurgården hela säsongen. Se alla alternativ på säsongskortssidan.

Biljettpaket
Storklackskortet
Djurgården Hockey har tillsammans med Järnkaminerna valt ut 7 matcher under säsongen där vi satsar på ha en 2500-mannaklack. Priset är 650:-/600:- som medlem i JK. Ordinarie pris för alla matcher är 1120:-.

Stormatchkortet
Stormatchkortet ger dig möjlighet att se de matcher som är mest attraktiva till ett reducerat pris. Om du bokar före 11:e september har du samma plats på samtliga matcher. Observera att det inte är samma matcher som ingår i Storklackskortet.

Septemberkortet Långsida
Se Djurgårdens tre inledande matcher i Hockeyallsvenskan men betala bara för två!

Septemberkortet Kortsida
Se Djurgårdens tre inledande matcher i Hockeyallsvenskan men betala bara för två!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar