torsdag 6 september 2012

Gameday: DIF vs Tappara

Försäsongen har kostat på: Nils Andersson borta minst 6 månader. Tim Eriksson hjärnskakning, ja det har slitit på spelarna och säsongen har inte börjat.

Ikväll är det Finska Tappara som bjuder på motståndet. Detta blir Djurgårdens sista match i Europena Trophy då chanser till slutspel är borta. Zabel har lovat att laget ska gå in och ge järnet samt ta detta som den sista genomköraren inför säsongsstarten mot Almtuna hemma på Hovet den 13/9.

Nils Andersson är borta, vilar gör även Tim Eriksson och Timmy Pettersson. Fredric Weigel är och spelar med J20 och kommer inte heller till match idag. Det kastas om i formationena och första linen idag består av Bremberg, Stor Hokn ocg Pontus Åberg. Chet Pickard vaktar målet och jag tycker att Chet håller på att spela till sig första spaden i målet. Han har imponerat och verkar bli det lyckodrag som Challe hoppats på.

Hoppas lagt går ut på isen idag och ger 100% för att vara väl förbereda på Hockeyallsvenskan som börjar nästa vecka, det lär behövas. Det är många lag i serien som har visat bra spel nu på försäsongen.

Hocekyallsvenskan 2012/2013 är het, "GLÖDHET".

Laguppställning mot Tappara


Målvakter37. Chet Pickard
(39. Adam Reideborn)

Förstafemman
23. Fredrik Bremberg - 18. Michael Holmqvist - 46. Pontus Åberg
36. Philip Holm - 56. Erik Gustafsson

Andrafemman
21. Ludwig Blomstrand - 83. Dustin Johner - 19. Jimmie Ölvestad
4. Elias Granath - 28. Kim Lennhammer

Tredjefemman
17. Henrik Eriksson - 9. Kristofer Ottosson - 20. Christian Eklund
41. Alexander Falk-Linus Arnesson

Fjärdekedja
10. Alexander Wennberg - 61. Markus Ljungh - 66. Marcus Sörensen

Extraspelare
51. David Lidström

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar