fredag 14 september 2012

DIF har Sveriges bästa fans!


Igår var det premiär för Djurgården i Allsvenska samtidigt som det var Elitseriepremiär. På hovet var det över 7000 personer på plats, det var bara Frölunda i hela elitserien som hade mer publik. Det är grymt.

Att Djurgården vann premiären var otroligt skönt, visst det var inte något glänsande spel och om detta är lagets lägstanivå så har dom lite att jobba på. Man kommer inte vinna några tuffa matcher med denna lägsta nivå. Men men, nu blev det 3 otroligt sköna poäng och en vinst är alltid en vinst.

Minne från gårdagen är narturligtvis Linkans hemkomst och hur han visa oss fans att han verkligen trivs i Stockholm, på Hovet i Djurgårdströjan. Att han kommer vara i topp i poängligan är det inget tvivel om, två poäng bara igår och hittar man rät parhäst till Linkan finns det ingen hejd på hur bra det kan bli.

Men det absolut bästa från igår var Publiken, ni alla Djurgårdsfans som sluter upp bakom vårt kära Djurgården, Ni visar verkligen att ni sviktar inte och det är alltid lika kul att sitta på Hovet och känna trycket från läktarn, där finns det ingen som slår oss, inte i Hockeyallsvenskan och inte i Elitserien. Nu ser vi till att behålla trycket på Hovet hela säsongen ut, i kvalet och upp till elitserien nästa säsong.

Ni är bäst!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar