måndag 25 juni 2012

Hockey News

Då blev det klart i alla fall. Som vi skrev i Lördags så gick Dick Axelsson ut med att han kommer att spela i Frölunda nästa säsong. Men Frölunda dementera. Nu är det klart att Axelsson "är klart för Frölunda." Jag förstår inte tanken från Frölunda när man dementerar det för två dar sen och nu så går man ut med att allt är klart. Hur som så är det bara att Gratulera Frölunda. Axelsson är en spelarbegåvning och kommer bli en stor tillgång för Frölunda. Och jag hoppas att Dick själv tar sig i kragen och förstår att detta kan vara sista chansen han får.

**********

Säsongens första Junior Trupp är uttagen. Det handlar om det första lägret i Norrtälje samt två tränings matcher mot Tjeckien. Det handlar om 34 spelare som är aktuella i första skedet. Sen så plockas 22 st av dom ur för att åka till USA den 3/8 för en tunering med USA, Finland och Sverige. Glädjande för Stockholm är att Djurgården fick med 4 st spelare (Linus Arnesson, Alexander Wennberg, Pontus Åberg och Mika Zinbenejad). AIK och SSK fick med två var.


**********

DIFNEWS: Juniorlagens tränarpar spikade.
I J20 fortsätter Hans Särkijärvi som kom in under den förra säsongen. Han assisteras av Nichlas Falk som inledde förra säsongen i J18, flyttades upp till J20 och avslutade i A-laget.

I J18 fortsätter Stefan Gustafsson och Magnus Welin. Även de kom in på nya poster under den förra säsongen. Gustafsson inledde som assisterande tränare för J20 medan Magnus Welin tränade U16-laget.

Det är också klart med en förlängning med målvaktstränaren Mikael Gerdén. Han kommer även fortsättningsvis att arbeta med båda juniorlagens målvakter.



1 kommentar:

  1. Värt att notera är att Alexander Wennberg är skolad i Boo hc

    SvaraRadera