söndag 22 januari 2012

Swesport Mässan


Idag är det hockey ledigt. I stället är det event arbete ute på Kistamässan i samband med Swesportmässan som gäller. Isak får ledigt idag för att hjälpa till, självklart med lön för mödan.

Isak ska hjälpa organisatören svenskt sportforum med att dela ut mässprogram  samt hjälpa besökarna att finna det dom söker, stor dag, Isaks första jobb med lön.

 
Skoda har ett långvarigt samarbete med Svenskt sportforum och det är tredje året i rad som vi är med på deras mässa i Kista.

Mässan är en fackmässa där importörer/grossister ställer ut produkter för nästa vinter, det är allt kläder , skidor , pjäxor ja allt för vintern plus lite till. Sen är det våra sportbutiker runt om i landet som är besökare som lägger in beställningar för nästa säsong. 

Vårt avtal med branschen har skördat framgång och det är många grossister som idag åker Skoda bland dom Rossignol. Så det är inte bara i hockeysvängen som Skoda börjar rota sig. Jag återkommer under mässan, idag och imorgon, med lite fräcka bilder på nya produkter

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar