söndag 29 januari 2012

Boo 98/97 - Åkers

Det var ett helt annat Boo som tog emot serieledarna Åkers på isen idag. Det var kamp i varje moment och det var en bra hockeymatch med ett högt tempo. Skotten var också jämna och total över två perioder så blev det lika när det gäller skott på mål.

Spelet var fysiskt och båda lagen stog upp bra i närkamperna, spelet framför mål blev hårdare och  man såg att det var grinigt bland spelarna.

Efter första perioden var det jämt med resultatet 1-1, och det speglade matchen. Det var jämt med mycket kamp.

Boo gjorde två misstag framför eget mål i andra perioden där vi glömde markeringarna utan tittade bara på puck vilket gjorde att Åkers kunde gå ifrån till 3-1.

Även Isak tog för sig i närkampsspelet, tyvärr så pass mycket så han drog på sig en tvåa, Åkers kunde göra ett mål till och ledde nu med 4-1. 

Nu började det höga tempot i matchen ta ut sin rätt och trötta spelare blev griniga spelare. Åkers blev tjuriga av Boo:s spel framför Åkers mål och börja dela ut onödiga smäller efter avblåsningar,

När det var två minuter kvar av matchen kunde Boo forsera in en reducerings puck fram till  2-4.
Man såg nu sin chans och man plockar ut målvakten.

Med en och en halv minut kvar av matchen blir Isak bokstavligen överkörd av en Åkersspelare som är nästan två huvuden större än Isak, helt onödigt att gå in med en sån kraft  mot en sån mycket mindre spelare.

Boo spelar den sita minuten 6 mot fyra och ligger verkligen på för att komma ifatt, det räcker inte hela vägen, men tack Boo för en mycket trevlig hockey match. Tyvärr slutar det hela med ett stort slagsmål efter matchslut då en Åkersspelare drar en av våra spelare i gallret. Skönt o se våra spelare ställa upp för varandra när andra spelare är så otroligt korkade.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar