lördag 14 januari 2012

Boo Hockey - Viggbyholm

Idag visade killarna hur bra dom verkligen är, vilken match dom bjöd upp till idag. Det såg lite lamt ut på uppvärmningen och Viggan tog även ledningen med 1-0 efter bara några sekunder, då våra killar slarvat i sin egen zon.

Men våra killar vek inte ner sig utan man gick för kvitering direkt, och inom loppet av några få minuter så stog det 1-1.

Isak har haft en bra trend mot Viggan och har nätat i alla mötet dom haft och denna match blev inget undantag. 1-2 målet som Isak fick in var en riktig delikatess. Han fick pucken i mittzon rundar backen med finess och sätter pucken med ett härligt hanledsskott.

Viggan bjöd upp till ett fysiskt spel men Boo stog upp och vann de flesta närkamperna vilket gjorde att Viggan började tappa humöret och drog på sig utvisningar.

Tyvärr blev det en del klubbor upp där dom inte ska vara vilket alltid är tråkigt och se. Men våra Boo killar tappade inte humöret utan fortsatt att spela sitt spel vilket gav resultat, så efter första perioden stog det 1-4 till Boo.

Boo var det bättre laget även i andra perioden, man radar upp målchanser. Man ser till att öka målskörden i andra till slutresultatet 1-6.

Idag spelade man verkligen hockey i 40 minuter, man spelade dessutom klokt man använde sina backar vilket gjorde att vi fick några backmål idag. Mycket bra. Så skönt och se att man lärt sig något av de två senaste matcherna, för idag var det inget snack. Boo var bäst.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar