måndag 25 november 2013

Jag hatar och säga det, men jag fick rätt.

Va ska man säga, va vad det jag sa. Precis de som jag var rädd för skulle hända hände. Det var inte underhållning idag på isen, det var bara pinsamt.

Vad är det som händer Djurgården. Idag är ni så långt ifrån ett kval ni kan komma. Inte en passning satt där den skulle. Spelsystem? Vet ni vad det är. Jag hatar att vara så negativ men idag går det inte att hålla tillbaka. Finns ingen i laget man kan döma, allt var bara så dåligt. Södertälje, jumbon vinner med 2-1 på Hovet och SSK var inte bra dom var bara mindre dåliga.

Allvarligt, nu måste något hända, det måste in ny luft, stabilitet och en hög dos av vilja. För det här vänder ni inte över en natt. Vem ska leda detta vilsna lag på isen och i båset? Helst av allt skulle jag vilja säga att skit i European Trophy slutspelet, slicka såren hitta laget och fokusera  på serien, det andra har ni inte råd med just nu.

Vi älskar vårt Djurgården men idag gör det ont. Grattis till SSK ni tråkade ut ett omotiverat och splittrat Djurgården som har lite att fundera på.

Go natt alla Djurgårdsvänner , vi ger inte upp utan vi ses på Hovet den 4 december.


1 kommentar:

  1. Det finns tyvärr inget eget spel som spelarna tror på. Ingen ledare varken på isen eller i båset som är tydlig och markerar hur vi ska agera. Ingen målvakt som fått förtoendet att hålla i förstaspaden.Det är ett gäng osäkra killar som spelar en form av juniorhockey, som alla andra lag läser av rätt lätt just nu.Saknas en röd tråd och tydlighet, inte bara tuta och kör. Nu måste Zabel kliva upp ett par snäpp och markera hur vi ska ha det innan det är försent. Klarar han inte det, så måste vi in med en ny kraft, som kan styra upp det hela. En utvald förstemålvakt som får förtroendet och kan växa med det. Få ihop laget, och spela ett spel som vi kan hantera, inte bara tuta och köra. Mata grundspel och få alla att känna sig trygga i sina roller. Få gruppen att växa mentalt och hjälpas åt som ett lag. Måste hända något nu. Vi på läktaren måste fortsätta att stötta, för vi ger aldrig upp. Heja Djurgår´n!

    SvaraRadera