fredag 1 november 2013

Stockholm syd vidare till semi i TVpucken

Vilken rysare, dagens tredje kvartsfinal i TVpucken mellan Stockholm syd vs Värmland blev en riktig nagelbitare. Efter en mållös första period så händer allt i andra. Stockholm bränner en straff men tar ändå ledningen med fyra minuter kvar av matchen. Men med 57 sekunder kvar kvitterar Värmland och matchen går till Sudden.

Flertalet stolpskott från Stockholm, Värmland avgör i Sudden , tror man. Målet bortdömt och matchen går vidare. Stockholm är det klart bättre laget men Värmland ständigt farliga i sina kontringar. Sudden slutar mållös och det ska avgöras på straffar.

Stockholm byter målvakt, ett taktiskt drag där ny insatta målvakten Otter håller tätt och Bratt i Stockholm sätter sin straff, straffomgångens enda mål. Saken är klar Stockholm syd är klart för semifinal i TVpucken. Stockholm syd vinner över Värmland med 2-1.