måndag 8 april 2013

Detroit nära att missa slutspelet för första gången på 22 år!


Att stor klubbar får downs är inget onormalt, kolla bara på Djurgården. Dessa downs behövs för klubbarna som en väckarklocka, en väckarklocka som säger att nu är det dags att ändra, nu har konkurenteran gjort något som är bättre, nu är det dags att vakna för vi är inte så bra som vi tror att vi är.

Detta håller nu på att hända Svensklaget Detroit red wings i NHL. Den anrika klubben gick åter på en förlust inatt, denna gång uddamålsförlust med 1-0 hemma mot St. Louis. Just nu ligger Detroit på sista slutspelplats men lag som Edmonton och Columbus jagar bara några få poäng bakom. Det är ett spännt läge för Storklubben Detroit som inte missat slutspelet på 22 år.

Men i denna slutspelshets så ser jag ljusglimtar, jag som vill se en riktig hockey fest i VM på Globen. Jag ser möjligheterna till ett strakt Tre Kronor och spelare som dra publik. Med andra ord hockey fest på riktigt. Om både Detroit och Colorado missar slutspelet, då kan det börja bli riktigt roligt. Ett Tre Kronor med Landeskog, Zäta, Kronwall m.fl. Sån just nu så gör det inte så mycket om dom missar Slutspelet, för mitt ego vill se dom i VM på Globen.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar