onsdag 20 februari 2013

Säsongens viktigaste omgång!

Hur avgörande kan inte kvällens omgång i Hockeyallsvenskan bli!
Tre lag som gör upp om en åtråvärd plats och det skiljer endast 1 poäng lagen emellan. Finns inga utrymmen för misstag ikväll, finns bara ett läge, full fart framåt. Finns bara en sak som räknas, vinst och 3 poäng. Laget som har nerverna under kontroll och kan spela sitt spel blir vinnare och kvällens omgång kan vara direkt avgörande.

Just nu är det Kalrskoga som har tredje platsen men Västerås och Djurgården ligger endast 1 poäng efter. Ikvällens omgång i Hockeyallsvenskan, omgång 48, så möts Västerås och Karlskoga i Västerås medans Djurgården tar emot Leksand på ett fullsmockat Hovet. Det är upplagt för en riktig hockeyrysare. Drömmen vore om Djurgården ikväll tar 3 poäng hemma mot Leksand och att Västerås mot Karlskoga slutar lika efter full tid och Västerås tar Bonus poängen.  Blir det så så har Djurgården det hela i sina egna händer. Ett resultat som innebär att man kan spela på Västerås och Karlskogas resultat dom matcher som återstår, fast det bästa är att vinna dom matcher som är kvar.

I kvällens match på Hovet så är det totalt utsålt, en publik över 8000 personer. Så räkna med ett rejält tryck och kvällen till ära så gör även Fimpen Eklund Comeback. Tänk er en super laddad Fimpen som gör comeback på ett slutsålt hovet, hur bra kan inte det bli. Så dagens omgång i Hockeyallsvenskan är det hetaste som spelats i Sverige på länge, så håll till godo alla Hockeytokar för ikväll är det fest.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar