torsdag 28 februari 2013

Jagande Örebro Djurgårdens trumf?

Två omgångar kvar och ikväll spelas den näst sista omgång 51, och Djurgården som ligger på femte plats har en viss trumf i kvällens omgång.

Örebro som ligger endast tre poäng bakom Djurgården på sjätte plats kan vara just den trumf laget behöver. Men då måste man sköta sina egna kort rätt. Man måste plocka 3 pinnar på sitt spöcke Karlskrona. Nu är jag säker på att allt annat är omöjligt ikväll. För samtidigt möter nämligen Västerås just Örebro. Ett Örebro som precis som Djurgården jagar de där värdefulla extra poängen som man får beroende på placering i serien. Men lika mycket som det kan vara till hjälp för Djurgården så kan det även förvärra för dom om inte man slår Karlskrona ikväll.

Ikväll spelar även Leksand hemma mot Karlskoga, ett Karlskoga som ligger på fjärdeplats 1 poäng framför Djurgården. En sak är säkert att ikväll kommer vi kunna lita på att Leksand slår Värmlännigarna, för det finns en viss spänning lagen emellan och  det är inte av den goda sorten. Så  enligt mig slutar det med seger för Djurgården, Örebro och Leksand och då skulle det se ut enligt följande inför sista omgången. Västerås 3:a, 3 poäng före Djurgården på 4:e plats. Djurgården är i sin tur 2 poäng före Karlskoga på 5:e plats som skuggas av Örebro på 6:e plats endast 1 poäng bakom Karlskoga. Vilken finalomgång vi skulle ha om detta slår in..Hua....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar