onsdag 16 januari 2013

Gameday: Karlskrona vs Djurgården

Ingen lätt sitts Zabel & co befinner sig i. Med spelare som Ölvestad, Linkan, Ottosson och superheta Sörensen på skadelistan så har pusslet blivit svårlagt.

Med tanke på hur svårt Djurgården haft att spela mot dessa botten lag och deras deffensiva spel så ser inte läget ljusare ut inför kvällens bortamatch i Karlskrona. Först 8 timmar i Buss sen in och spela match med fyra forwardspar och sju backar. Djurgårdens hetaste målskytt dom fyra sista matcherna, Sörensen, och Djurgården Bästa poängplockare denna säsong, Ottosson, fattas ikväll vilket man lätt kan säga är ett stort avbrott för Djurgården. Vi såg även sist att energin som Ölvestad tar med sig ut på isen saknas rejält när han inte är med i truppen.

Nu är det dags för killar som Wennberg, Åberg och Johner att kliva fram och det rejält. Dessa tre killar är skarpa målskyttar och nu ska det produceras.  Att tappa mot Tingsryd var ett plattfall där mycket handla om inställning. Men det finns inte utrymme för två plattmatcher. Så ikväll hoppas jag på att få se ett hungrit Djurgården som vill ha revansch för förra matchen då lagens mötes som Karlskorna vann. Ett intensivt och aggresivt Djurågrden som kör över jumbon i hockeyallsvenskan, Karlskrona. Mitt tips är 4-1 till Djurgården.

Dagens DIF trupp mot Karlskrona:

Målvakter
39. Adam Reideborn
(37. Chet Pickard)

Förstafemman
61. Markus Ljungh - 83. Dustin Johner - 15. Petr Kalus
4. Elias Granath - 33. Timmy Pettersson

Andrafemman
26. Tim Eriksson - 18. Michael Holmqvist - 17. Henrik Eriksson
56. Erik Gustafsson - 28. Kim Lennhammer

Tredjefemman
10. Alexander Wennberg - 29. Janos Hari - 46. Pontus Åberg
36. Philip Holm - 8. Linus Arnesson

Fjärde ytterforwardspar
Mattias Kalin - Tobias Lindberg

Sjundeback
51. David Lidström


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar