söndag 13 januari 2013

Bilder från dagens match: Hanviken vs Boo Hockey 98

Man är glad att man slapp se eländet på Hovet där Djurgården gjorde en platt match och föll med klara 3-5 mot nästjumbon Tingsryd. Itället begav vi oss till Tyresöhallen för borta match mot Hanviken/Tyresö.

Men det blev inte bättre här heller. Ett sömnigt Boo hade svårt att få upp farten och slarvigt var det i passningsspelet. Man var inte alls med och Hanviken vinner första perioden rättvist med 3-0. I andra så blev det bättre. Vi börja ligga på mer fysiskt och bättre fart på skridskorna vilket gör att Hanviken börjar dra på sig utvisningar. Helt plötsligt så har Boo reducerat till 3-2 och ligger på för ett kvitterings mål. Tyvärr så drar Boo på sig en utvisning med ca två minuter kvar matchen och därmed rök chansen till en kvittering. Hanviken vinner med 3-2 och över hela matchen sett så var det rättvist. Nästa match på onsdag bort mot Ekerö.