fredag 17 augusti 2012

Vilken start DIF


Jag trodde aldrig att Djurgården skulle ta tre poäng mot SC Bern, jag är så glad att jag hade fel:

 För Djurgården visade ingen respekt för de tolvfaldiga mästarna Bern. Ett Bern som såg ovanligt trötta och vilsna ut. Inte blev humöret bättre då man drog på sig sin andra lagstraff i andra perioden. Tacklingen mot Lenhammer var riktigt ful och Lenhammer tvingas lämna planen och blir borta i morgondagens match eftersom han ådrog sig en hjärnskakning.

Berns förra Djurgårdsspelare Niklas Danielsson var helt osynlig och det var svårt att förstå att nr 44 var poängkung i elitserien förra säsongen. Även i Djurgården fanns det spelare som var anonyma, en av dom var Ottosson, en Ottosson som kom in på en nåder då fansen gått in och betalat en del av hans lön. Herr Ottosson har en hel del att bevisa och det han visa upp idag är lång ifrån vad fansen tänkte sig när man samla in pengar till honom.

Det var roligt och se Djurgårdens rappa och offensiva spel. Kul att dom nya spelarna tog för sig, Lagets nya Canadensare Johner kommer Djurgården ha stor nytta av, riktigt bra i matchen och att spela en måltjuv som Johner ihop med nr 23, mr Bremberg, kan inte bli annat än succé. 3 av 4 mål gjordes av de nya spelarna, det sista och fjärde målet gjordes på ett slumpskott av den unga lovande backen Erik Erkan Gustafsson. Det känns bra att Djurgården får börja med att spela ET innan Hockeyallsvenskan drar igång. För det finns en hel del kvar att önska åt positionsspelet, det slarvades och chansades vilt idag och man hade svårt att hålla sina positioner, men när det sitter så kan det här bli riktigt bra och det kommer bli en otroligt spännande och rolig hockeysäsong.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar