måndag 27 augusti 2012

Upp & Ner DIFhockey

Timmy Pettersson lagkapten, Ja. Linkan och Stor Honk kommer bära À:et på sina bröst, helt rätt. Spelarna i laget tror på sig själva och att dom har kapaciteten att ta klivet upp i Elitserien igen. Visst låter det bra och man kan inget annat än att längta till serie starten.

Det började också bra med två raka hemmasegrar i ET, och publiken fick glädjas åt ett annat spel än vad vi Djurgårdare varit vana vid och man fylls av förhoppningar. Sen i helgen så for laget på turne till Tjeckien för att åka på stortorsk två matcher i rad, plötsligt funkade inte försvarsspelet och en av orsakerna var dom mindre rinkarna enligt vissa. Inte alls tycker jag. DIF är ett allsvensktlag och det vi fick se var skillnaden på ett allsvenskt lag och lag i i högsta serierna. Hade detta varit DIF i elitserien hade laget haft något att fundera över, men som allsvenskt lag kan man se det som en nyttig genomkörande in för Hockeyallsvenskan.

Att DIF kommer tillhöra toppen i Hockeyallsvenskan är det ingen tvekan om, men det kommer bli jämt och det är många lag som har imponerat på försäsongen. Säsongen har precis börjat  och läget bland lagen kommer att ändras genom säsongen och när kvalet väl kommer det är då man ska orka visa att man vill, att man kan och att man är bäst.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar